Diensten Airco

 

Onze Diensten


Badkamers Plaatsen.
Wilt u uw badkamer voorzien van een nieuw uiterlijk of gewoon opknappen? Laat ons uw wensen weten, zodat wij met u een ontwerp kunnen realiseren. Wij van JD-Ray adviseren u graag over de verschillende producten die hiervoor het beste gebruikt kunnen worden.Keukens Plaatsen.
Heeft u een mooie keuken op het oog? Maar bent u om wat voor reden dan ook niet in staat deze zelf te plaatsen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij plaatsen keukens binnen enkele dagen waarbij detail en kwaliteit bij ons op nummer één staat.Laminaat & vloeren leggen.
Wilt u laminaat in uw huis en wilt u dit uit handen geven dan zijn wij het aangewezen bedrijf om dit te realiseren. U kunt de materialen bij ons bestellen, maar het is ook mogelijk dat u zelf het laminaat elders koopt. Wij kunnen u advies geven over het aantal meters wat gekocht moet worden en hoe de structuur van het laminaat het beste tot zijn recht komt.


Toilet Renovatie
Bent u toe aan een nieuw toilet? Laat ons de klus klaren. Als u wilt kunnen wij de materialen voor u inkopen. Wilt u zelf de materialen bestellen dan is dit uiteraard geen enkel probleem en komen wij dit graag voor u installeren.
Tuinhuizen plaatsen.
Laat u tuin schitteren door een mooi tuinhuis aan te schaffen. Heeft u een leuk tuinhuis op het oog en wilt u dit laten plaatsen dan zijn wij van JD-Ray u graag van dienst.
Onderhoud & Plaatsen van C.V.
Onderhoud aan uw CV is belangrijk. Het is erg vervelend als u plots voor narigheid komt te staan, omdat de installatie door gebrekkig onderhoud er mee ophoudt. Door middel van onderhoud kunnen wij aangeven wat de staat is en of er op korte termijn iets gerepareerd zal moeten worden. Naast onderhoud en reparaties plaatsen wij ook gehele CV installaties.


Onderhoud & Plaatsen van A.C.
Voor onderhoud en plaatsen van Airco's bent u bij JD-Ray in goede handen. Wij werken met STEK erkende monteurs die jaren lange ervaring hebben in de koeltechniek. Als u geïnteresseerd bent in een airco of wilt u meer weten over de verschillende soorten en merken dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

 


Onderhoud van zwembad installatie
Heeft u een zwembad dat toe is aan onderhoud? Wij van JD-Ray kunnen hiervoor zorg dragen. Behalve onderhoud en reparaties aan zwembaden en installaties zijn wij ook in staat om kapotte tegels of onderwater verlichting te repareren. Deze reparaties worden gewoon onderwater verricht zodat u niet speciaal uw zwembad hoeft leeg te pompen.